Látnivalók a Nivegy-völgy és környékén

Ismerd meg a Nivegy-völgy mediterrán vidékét, szívd magadba a hamisítatlan balatoni levegőt és élvezd a sejtszintű feltöltődést!

A Balaton-felvidék és a Nivegy-völgy igazi természeti kincsesbányák, ahol lankás dombok és zöldellő szőlőültetvények nyújtanak káprázatos látványt. A térség nemcsak természeti szépségeivel ejti rabul az idelátogatókat, hanem gazdag kulturális örökségével is, mint például az ősi templomok, kis falvak hangulatos utcái, és a tradicionális pincészetek, ahol megkóstolhatjátok a helyi borászok remekműveit. A Nivegy-völgy különösen híres a karakteres fehérborairól, amelyek tökéletesen kiegészítik a régió gasztronómiáját. Fedezd fel a környék természeti és épített csodáit, mint például a Szent György-hegy bazaltorgonáit vagy a Tapolcai-tavasbarlang rendszert, amelyek garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak minden látogatónak.

Egyéb látnivalók 50km-es vonzáskörzetben:

További látnivalók az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület összeállításában a következő weboldalon tekinthetők meg: https://balatonfelvidekitura.hu/

Elmúltál már 18 éves?

Az Dobosi Borbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Megértettem