Galéria

Vendégszeretetünk határtalan, ezért szálláshelyeink is folyamatosan bővülnek. Térj be hozzánk és idd magadba a látványt!!

Képek

Idd magadba a látványt! Kerülj közelebb képeinken keresztül a Dobosi Birtokhoz!

Barangold be pincénket, szőlőinket, és érezd a természet közelségét, miközben a képeken keresztül megismerkedhetsz hagyományainkkal és innovációinkkal.

Merülj el velünk a borok csodálatos világában!

TOVÁBB

Videók

Élvezd a Dobosi Borbirtok életét mozgóképen!

Nézd meg a Dobosi család történetét bemutató mini doksi filmet, ismerd meg közelebbről bortokközpontunkat egy exkluzív videóban, és kapj betekintést a szüret varázslatos folyamatába.

Éld át a borászat mindennapjait!

TOVÁBB

360º

Fedezd fel a Dobosi Borbirtokot 360º-os panorámaképek segítségével!

Lépj be virtuálisan a szőlőink közé, sétálj körbe pincénkben, és érezd magad, mintha valóban itt lennél velünk. Kerülj közelebb a lélegzetelállító tájhoz és a borászat varázslatához, minden egyes kattintással.

TOVÁBB

Rólunk mondták

Meglepően jó hangulatú, a kiszolgálás kiváló. A múlt megőrzésére egyedi módot választottak: a pincészet alatti földrétegeket festették a recepció egyik falára. Döbbenetesen kreatív ötlet. A vendégtér kialakítása fiatalos, kifejezetten kellemes. Érdekes boraik vannak, azok megjelenése is telitalálat. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük! Mindenkinek ajánljuk, aki szeret érdekes helyeket felfedezni.

T. Csabáné

Fantastic place! Beautiful scenery, stylish interior, super delicious food, and of course: a great selection of tasty wines. We spent only a few hours there, but definitely planning to go back for a whole weekend to try some of there experience options and explore the neighborhood.

N. David

Surprisingly amazing food, super wine, perfect hospitality 👌

K. Kamill

Profi vendéglátás, mennyei rozé kacsa. Tej, glutén és cukormentesen eszünk, a séf gond nélkül variálta számunkra az ételt. Bármikor visszamennénk!

K. Nóra

Itt ettem eddigi életem legjobban elkészült lazacát. Az íze az állaga kiváló volt, a bőre pedig roppanós. A borok kiválóak voltak. A desszert is nagyon művészi alkotás volt.

B. Olivér

Az esküvőnket tartottuk itt néhány nappal ezelőtt. Minden tökéletesen sikerült! Nem csak mi, hanem a vendégek is elégedettek voltak az ételekkel, borokkal, felszolgálással, helyszínnel, szállással - egyszóval mindennel! Csak ajánlani tudom hasonló kis családias, meghitt esküvőkre. Mindent meg tudtunk beszélni és a helyszínen mindenki 200%-ot tett bele a napba. Amikor márciusban helyszínkeresésben voltunk, ez volt az első, amit megnéztünk és nem is mentünk máshova, azonnal magával ragadott a hely, a panoráma és nem utolsó sorban az a kedves, családias légkör, ami a Dobosi Pincészetet jellemzi. Köszönünk még egyszer mindent!

B. Réka

Elmúltál már 18 éves?

Az Dobosi Borbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Megértettem