Programok

Örökre szóló élményeket adunk étlapunkon, programjainkon - vagy akár a boldogító igen helyszíneként!

Programajánló

A bor társaságban ízlik a legjobban, mert a jó hangulat felerősíti az ízeket: borra derű, ilyen egyszerű! legyen szó piknikről, vitorlázásról, kirándulázásról, biciklizésről nálunk megtalálod a számításod!

Tovább

Esküvő

A boldogító igen után mámorító hangulat: a nagy nap minden mozzanatát ránk bízhatod! Vállaljuk esküvők teljeskörű lebonyolítását, hogy biztosan emlékezetes legyen A nagy nap!

Tovább

Steak borvacsora - Dobosi Birtokközpont - május 17.

· Győző Dobosi
Többen​ kérdeztétek, lesz-e ismétlés steaket-vacsorából? Hát igen! Ídén májusban ez lesz a tematikus borvacsora. Kattints és nézd meg a részleteket és a menüt. 

KóBor-túra az illatos borok jegyében

· Győző Dobosi
Nivegy-völgy pincészeteinek körbejárása (Dobosi, Lídia, Holló Pince, Kiss Pince) , kóstolóval és vacsorával.

Az élet ízei. Mozi & BBQ a szőlőben - 2024.06.29.

· Győző Dobosi
Kézben bor, a horizonton a Balaton, melletted a szőlő és indulhat a film... előtte BBQ piknik és élőzene!

Torta rendelés szülinapra vagy akár esküvőre

· Győző Dobosi
Lehetőség nyílt tortát rendelni Birtokközpontunkról, melyeket séfjeink helyben készítenek a legnagyobb odafigyeléssel.

Termék kínálatunk

Tekintse meg borászatunk kínálatát. Minőségi borok a Dobosi Borbirtokról

WEBSHOP

Színes programok

Esküvők, e-bike túra, vitorlázás, piknik és még számos fantasztikus program

TOVÁBB

Rólunk mondták

Meglepően jó hangulatú, a kiszolgálás kiváló. A múlt megőrzésére egyedi módot választottak: a pincészet alatti földrétegeket festették a recepció egyik falára. Döbbenetesen kreatív ötlet. A vendégtér kialakítása fiatalos, kifejezetten kellemes. Érdekes boraik vannak, azok megjelenése is telitalálat. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük! Mindenkinek ajánljuk, aki szeret érdekes helyeket felfedezni.

T. Csabáné

Fantastic place! Beautiful scenery, stylish interior, super delicious food, and of course: a great selection of tasty wines. We spent only a few hours there, but definitely planning to go back for a whole weekend to try some of there experience options and explore the neighborhood.

N. David

Surprisingly amazing food, super wine, perfect hospitality 👌

K. Kamill

Profi vendéglátás, mennyei rozé kacsa. Tej, glutén és cukormentesen eszünk, a séf gond nélkül variálta számunkra az ételt. Bármikor visszamennénk!

K. Nóra

Itt ettem eddigi életem legjobban elkészült lazacát. Az íze az állaga kiváló volt, a bőre pedig roppanós. A borok kiválóak voltak. A desszert is nagyon művészi alkotás volt.

B. Olivér

Az esküvőnket tartottuk itt néhány nappal ezelőtt. Minden tökéletesen sikerült! Nem csak mi, hanem a vendégek is elégedettek voltak az ételekkel, borokkal, felszolgálással, helyszínnel, szállással - egyszóval mindennel! Csak ajánlani tudom hasonló kis családias, meghitt esküvőkre. Mindent meg tudtunk beszélni és a helyszínen mindenki 200%-ot tett bele a napba. Amikor márciusban helyszínkeresésben voltunk, ez volt az első, amit megnéztünk és nem is mentünk máshova, azonnal magával ragadott a hely, a panoráma és nem utolsó sorban az a kedves, családias légkör, ami a Dobosi Pincészetet jellemzi. Köszönünk még egyszer mindent!

B. Réka

A weboldalunkon cookie-k segítenek abban, hogy a szolgáltatásainkat és a termékeinket minél tökéletesebben tudjuk kínálni a Számodra. Weboldalunk böngészésével elfogadod a cookie-k használatát.

Megértettem