Gasztronómia

Mindenben a harmóniára törekszünk. Ezt a művészetet műveljük a szőlőföldeken és az emberek szívében is, ha betérnek hozzánk.

Élmény az étlapon

A gasztronómia számunkra az egyensúly művészete. A dűlőkön kezdődik, ahol a természetes egyensúly fenntartására törekszünk, és a harmonikus ízvilág megteremtésében folytatódik.

Kitűnő boraink, a helyi termelők alapanyagaiból megálmodott ételek, a békés környezet, a jó társaság, a lágy zene mind egymást erősíti és mégis, mindegyik harmonikusan tud érvényesülni.

Számunkra ez az egyensúly a gasztronómia művészete. Ezt az élményt kínáljuk a vendégeinknek az étlapon.

asztalt foglalok »

Dobosi Birtokközpont

Étterem

Birtokközpontunk éttermében 50 fő számára tudunk kényelmesen helyet biztosítani. Étlapunkat helyi családok gazdaságaiból származó alapanyagok is gazdagítják, így a Balaton-felvidék minden kincse terítékre kerül. Ízeinkben egyszerre érvényesül a változatosság és a harmónia, amelyet tökéletesen kiegészítenek kiváló minőségű boraink. Melegkonyha niytvatartásunk: szerdán 18:00-20:00, csütörtöktől szombatig 12:00-20:00, vasárnap.: 12.00-15.00 Asztalfoglalás: +36 70 272 9881

Asztalt foglalok » Aktuális étlap

Dobosi Birtokközpont

borkóstoló

A borokhoz igény szerint helyi termelők gazdaságaiból származó sajttálat és vegyes paraszttálat készítünk. Minden falat ízében ott van az a szakértelem és tisztaság, amivel ezek a sajtok, sonkák és kolbászok készülnek. Ezeket célszerű foglaláskor igényelni. A kóstolók fix időpontban vannak amire egyszerűen itt tudsz folglani. Ha mára keresel időpontot célszerű telefonon foglalni a +36 70 272 9881 telefonszámon.

Borkóstoló időpontok » Bővebben

Dobosi Birtokközpont

rendezvények

Birtokközpontunk 50-60 fő befogadására alkalmas rendezvények helyéül szolgál, felejthetetlen balatoni panorámával. Kiváló séfünk gondoskodik a felejthetetlen ízekről, helyi termelőink a minőségi alapanyagokról, családunk pedig arról, hogy mindezt jó hangulatban, kitűnő borokkal tálaljuk.

Bővebben

KóBortúra

A Nivegy-völgyben

Négy pincészet borai, borkorcsolya, bortaxi, és zárásként egy hangulatos vacsora? Kell ennél több? Már csak Te hiányzol! Kóbor bortúránkon megismerheted a Nivegy-völgy szépségeit, a vidék kiváló borait, magyaros tájjellegű ételekkel. Minden pénteken, egész évben várunk Titeket kóborolni!

bővebben

Partnereink

A weboldalunkon cookie-k segítenek abban, hogy a szolgáltatásainkat és a termékeinket minél tökéletesebben tudjuk kínálni a Számodra. Weboldalunk böngészésével elfogadod a cookie-k használatát.

Megértettem