Borkóstoló

Hisszük, hogy a bornak két útja van. Az egyik a palack mélyéig tart. A másik akkor kezdődik, amikor kiengedjük a palackból.

időpontok

Élmény a pohárbanKitűnő boraink, a helyi termelők alapanyagaiból megálmodott ételek, a békés környezet, a jó társaság, a lágy zene mind egymást erősíti és mégis, mindegyik harmonikusan tud érvényesülni.

Áttekintő kóstoló: 6 fajta bor kóstolása 3.600 Ft/fő

Szakmai kóstoló (Időpont egyeztetés szükséges) : 8 bor kóstolása + pincelátogatás 5 főtől: 6.000 Ft / fő

Házi sajtválogatás: Helyi minőségi sajtokból, zöldség,szőlőmag olaj paillasse kenyér (2 fő részére) 3.800 Ft

Házi vegyes ízelítő: Kolbász, sonka, helyi minőségi sajtok, zöldség, szőlőmag olaj, paillasse kenyér (2 fő részére) 4.800 Ft

Borkóstoló időpontok »

Dobosi Birtokközpont

borkóstoló

A borokhoz igény szerint helyi termelők gazdaságaiból származó sajttálat és vegyes paraszttálat készítünk. Minden falat ízében ott van az a szakértelem és tisztaság, amivel ezek a sajtok, sonkák és kolbászok készülnek. Ezeket célszerű foglaláskor igényelni. A kóstolókat fix időpontokban tartjuk, amire egyszerűen itt tudsz foglalni. Ha mára keresel időpontot célszerű telefonon foglalni a +36 70 272 9881 telefonszámon.

Borkóstoló időpontok » Bővebben

Dobosi Birtokközpont

Étterem

Birtokközpontunk éttermében 50 fő számára tudunk kényelmesen helyet biztosítani. Étlapunkat helyi családok gazdaságaiból származó alapanyagok is gazdagítják, így a Balaton-felvidék minden kincse terítékre kerül. Ízeinkben egyszerre érvényesül a változatosság és a harmónia, amelyet tökéletesen kiegészítenek kiváló minőségű boraink. Melegkonyha nyitvatartásunk: szerdán 18:00-20:00, csütörtöktől szombatig 12:00-20:00, vasárnap.: 12.00-15.00 Asztalfoglalás: +36 70 272 9881

Asztaltfoglalok » Aktuális étlap Menüsor

Dobosi Birtokközpont

rendezvények

Birtokközpontunk 50-60 fő befogadására alkalmas rendezvények helyszínéül szolgál, felejthetetlen balatoni panorámával. Kiváló séfünk gondoskodik a felejthetetlen ízekről, helyi termelőink a minőségi alapanyagokról, családunk pedig arról, hogy mindezt jó hangulatban, kitűnő borokkal tálaljuk.

Bővebben

KóBortúra

A Nivegy-völgyben

Négy pincészet borai, borkorcsolya, bortaxi, és zárásként egy hangulatos vacsora. Kell ennél több? Már csak Te hiányzol! Kóbor bortúránkon megismerheted a Nivegy-völgy szépségeit, a vidék kiváló borait, magyaros tájjellegű ételekkel. Minden pénteken, egész évben várunk Titeket kóborolni!

bővebben

Partnereink

A weboldalunkon cookie-k segítenek abban, hogy a szolgáltatásainkat és a termékeinket minél tökéletesebben tudjuk kínálni a Számodra. Weboldalunk böngészésével elfogadod a cookie-k használatát.

Megértettem