Étterem

Gasztro élmények, kiváló borok, Balatoni panoráma

A Dobosi Birtok éttermében minden étkezés egyedülálló élmény, legyen szó egy lazulós ebédről vagy romantikus vacsoráról.
Brunner Attila séfünk vezetésével konyhánk kivételes gasztronómiai kínálattal várja vendégeit, ahol a gourmet fogások mellett a magyar konyha klasszikus elemeit is újragondolt formában találja meg.
Ízeinkben egyszerre érvényesül a változatosság és a harmónia, amelyeket tökéletesen kiegészítenek kiváló minőségű boraink.
Az étterem magával ragadó környezete; a gyönyörű balatoni táj és a szőlőültetvények látványa biztosítja, hogy minden vendégünk megtalálja a számítását, és teljes mértékben átadhatja magát a gasztronómiai élvezeteknek.
Birtokközpontunk ideális helyszín 50-60 fő befogadására alkalmas rendezvények lebonyolítására, legyen szó családi összejövetelekről vagy konferenciáról, csapatépítő eseményről, helyszínünk tökéletes választás.

Elmúltál már 18 éves?

Az Dobosi Borbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Megértettem