Videók

Élvezd a Dobosi Borbirtok életét mozgóképen! Nézd meg a Dobosi család történetét bemutató mini doksi filmet, ismerd meg közelebbről bortokközpontunkat egy exkluzív videóban, és kapj betekintést a szüret varázslatos folyamatába. Merülj el velünk a borászat mindennapjaiban!

Összefoglaló videó

Ezt a kisflimet azért készítetettük, hogy bemutassuk a családi pincészetünket. Olyan kérdéseket járunk körbe, mint hogy honnan indultunk? Mitől bio a bor? Miért építettük a birtokközptinkat? Milyen élmények várnak ott? ...és egyátalán mi miben hiszünk!

Több mint borászat!

Nehéz szavakba önteni, hogy mit jelent nekünk a Balaton-felvidék és a Nivegy-völgy. Ezért 1721 óta inkább pohárba öntjük. A borban minden benne van. A Dobosi Család elkötelezetten hisz abban, a bor több mint csak egy ital. A 2020-ban átadott új Dobosi Birtokközpont azzal a céllal született meg, hogy aki ide látogat, a finom nedűk mellett, a panorámát és a Balatoni életérzést az étteremből, a szaunából vagy akár az ágyból is élvezhesse.

· Programok
Kézben bor, a horizonton a Balaton, melletted a szőlő és indulhat a film... előtte BBQ piknik és élőzene!

NIVEGY-VÖLGYI PÜNKÖSDI NYITOTT PINCÉK - május 18. és 19.

· Programok
Nivegy-völgyi Pünkösdi Nyitott Pincék 
Tíz nyitott pince, kiváló balatoni borok, buszos transzfer és páratlan hangulat várja a Nivegy-völgybe látogatókat!

Torta rendelés szülinapra vagy akár esküvőre

· Programok
Lehetőség nyílt tortát rendelni Birtokközpontunkról, melyeket séfjeink helyben készítenek a legnagyobb odafigyeléssel.

HÉTFŐN HEVERÜNK! - hételeji csomagjaink

· Programok
El tudsz szökni 2-3 napra a Balatonra valamelyik hét elején?
Neked szól akkor az ajánlatunk!
Élvezd mindezt egy szőlőbirtok közepén, egy ugrásnyira a Balatontól!

Termék kínálatunk

Tekintse meg borászatunk kínálatát. Minőségi borok a Dobosi Borbirtokról

WEBSHOP

Színes programok

Esküvők, e-bike túra, vitorlázás, piknik és még számos fantasztikus program

TOVÁBB

Rólunk mondták

Meglepően jó hangulatú, a kiszolgálás kiváló. A múlt megőrzésére egyedi módot választottak: a pincészet alatti földrétegeket festették a recepció egyik falára. Döbbenetesen kreatív ötlet. A vendégtér kialakítása fiatalos, kifejezetten kellemes. Érdekes boraik vannak, azok megjelenése is telitalálat. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük! Mindenkinek ajánljuk, aki szeret érdekes helyeket felfedezni.

T. Csabáné

Fantastic place! Beautiful scenery, stylish interior, super delicious food, and of course: a great selection of tasty wines. We spent only a few hours there, but definitely planning to go back for a whole weekend to try some of there experience options and explore the neighborhood.

N. David

Surprisingly amazing food, super wine, perfect hospitality 👌

K. Kamill

Profi vendéglátás, mennyei rozé kacsa. Tej, glutén és cukormentesen eszünk, a séf gond nélkül variálta számunkra az ételt. Bármikor visszamennénk!

K. Nóra

Itt ettem eddigi életem legjobban elkészült lazacát. Az íze az állaga kiváló volt, a bőre pedig roppanós. A borok kiválóak voltak. A desszert is nagyon művészi alkotás volt.

B. Olivér

Az esküvőnket tartottuk itt néhány nappal ezelőtt. Minden tökéletesen sikerült! Nem csak mi, hanem a vendégek is elégedettek voltak az ételekkel, borokkal, felszolgálással, helyszínnel, szállással - egyszóval mindennel! Csak ajánlani tudom hasonló kis családias, meghitt esküvőkre. Mindent meg tudtunk beszélni és a helyszínen mindenki 200%-ot tett bele a napba. Amikor márciusban helyszínkeresésben voltunk, ez volt az első, amit megnéztünk és nem is mentünk máshova, azonnal magával ragadott a hely, a panoráma és nem utolsó sorban az a kedves, családias légkör, ami a Dobosi Pincészetet jellemzi. Köszönünk még egyszer mindent!

B. Réka

Elmúltál már 18 éves?

Az Dobosi Borbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Megértettem