Programajánló

A kulturált borfogyasztás nálunk nem csak a mértékletességről szól. Programok terén ugyanis nem félünk túlzásokba esni: nálunk mindig történik valami.

Aktuális programjaink

Színes programok a Dobosi Birtokon

Programok

Káli-medence túra terepen, ahogy még nem láttad!

Ha tömény balaton-felvidéki élményt keresel és sportosan, aktívan pihenve töltenéd el az idődet, akkor ez a te túrád! 

Programok

Jaj, úgy élvezitek ti a strandot…, de nem csak a pancsolás a móka. Pattanjatok velünk a legmodernebb e-bike-jaink nyergébe: férfi, nő, gyerek – az egész család velünk jöhet! Fedezzük föl együtt a Nivegy-völgyet, a környező dombokat és ősi templomok maradványait. 

Programok
Kézben bor, a horizonton a Balaton, melletted a szőlő és indulhat a film... előtte BBQ piknik és élőzene!

Márton-napi borvacsorák 2024

Programok

Idén is megrendezzük a Márton-napi libavacsoráinkat, ahol az újborok ünneplése kerül a középpontba.

Dobosi Birtokközpont

Rendezvény / Csapatépítő

Birtokközpontunk 50-55 fő befogadására alkalmas rendezvények helyéül szolgál, gyönyörű balatoni panorámával. Kiváló séfünk gondoskodik a felejthetetlen ízekről, helyi termelőink a minőségi alapanyagokról, családunk pedig arról, hogy mindezt jó hangulatban, kitűnő borokkal tálaljuk.

bővebben Csoportajánlat

Balaton-felvidék

E- bike bérlés

Tekerd körbe a Balaton-felvidék nevezetességeit a BalatonBikeTour minőségi eBike-jaival!

BŐVEBBEN Túra ajánlatok

A Balaton közepe

vitorlázás

Szeld a magyar tenger habjait tapasztalt, profi vitorlás kapitányok kíséretében! A VezérSail kapitányai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a balatoni vitorlázás terén.

Bővebben

Nivegy-völgy és környéke

Látnivalók

Ismerd meg a Nivegy-völgy mediterrán vidékét, szívd magadba a hamisítatlan balatoni levegőt és élvezd a sejtszintű feltöltődést!

bővebben

Balázs-hegy

Piknik

Piknik kosár, páratlan panoráma és persze a Kedvesed...Kell ennél több, egy jó piknikhez?

bővebben

Nivegy-völgy

további borászatok

Látogass el a vidék családi borászataithoz és fedezd fel a környék borainak gazdag aromáját! Ismerd meg generációk történetét és a helyi bortermelők mindennapjait!

bővebben

Partnereink

Akikre büszkék vagyunk

Termék kínálatunk

Tekintse meg borászatunk kínálatát. Minőségi borok a Dobosi Borbirtokról

TOVÁBB

Szállás kínálatunk

Birtokközpontunk, a pincészetünk melletti vendégház és Tagyon-hegyi apartmanunk már várnak rád.

TOVÁBB

Rólunk mondták

Meglepően jó hangulatú, a kiszolgálás kiváló. A múlt megőrzésére egyedi módot választottak: a pincészet alatti földrétegeket festették a recepció egyik falára. Döbbenetesen kreatív ötlet. A vendégtér kialakítása fiatalos, kifejezetten kellemes. Érdekes boraik vannak, azok megjelenése is telitalálat. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük! Mindenkinek ajánljuk, aki szeret érdekes helyeket felfedezni.

T. Csabáné

Fantastic place! Beautiful scenery, stylish interior, super delicious food, and of course: a great selection of tasty wines. We spent only a few hours there, but definitely planning to go back for a whole weekend to try some of there experience options and explore the neighborhood.

N. David

Surprisingly amazing food, super wine, perfect hospitality 👌

K. Kamill

Profi vendéglátás, mennyei rozé kacsa. Tej, glutén és cukormentesen eszünk, a séf gond nélkül variálta számunkra az ételt. Bármikor visszamennénk!

K. Nóra

Itt ettem eddigi életem legjobban elkészült lazacát. Az íze az állaga kiváló volt, a bőre pedig roppanós. A borok kiválóak voltak. A desszert is nagyon művészi alkotás volt.

B. Olivér

Az esküvőnket tartottuk itt néhány nappal ezelőtt. Minden tökéletesen sikerült! Nem csak mi, hanem a vendégek is elégedettek voltak az ételekkel, borokkal, felszolgálással, helyszínnel, szállással - egyszóval mindennel! Csak ajánlani tudom hasonló kis családias, meghitt esküvőkre. Mindent meg tudtunk beszélni és a helyszínen mindenki 200%-ot tett bele a napba. Amikor márciusban helyszínkeresésben voltunk, ez volt az első, amit megnéztünk és nem is mentünk máshova, azonnal magával ragadott a hely, a panoráma és nem utolsó sorban az a kedves, családias légkör, ami a Dobosi Pincészetet jellemzi. Köszönünk még egyszer mindent!

B. Réka

Elmúltál már 18 éves?

Az Dobosi Borbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

Megértettem